Info

Het GEPA open koppeldarts toernooi vindt elk jaar plaats op de laatste zondag van januari en wordt gehouden in ontmoetingscentrum de Wenning in Pesse.

Het toernooi is opgezet door Arnoud Luten en Erwin Strijker om te zorgen voor een nieuw en mooi jaarlijks dartevenement. Mede door de hulp van sponsoren is dit de eerste negen edities goed gelukt met een deelname van 45 koppels het eerste toernooi naar een compleet deelnemersveld in de laatste edities.

Op vrijdag 24 januari 2020 organiseren wij de derde editie van het Gepa open single dartstoernooi en op zondag 26 januari 2020 de tiende editie van het GEPA open koppeldartstoernooi. Meer informatie over beide toernooien volgt.

Naast deze toernooien organiseren we in november ook twee toernooien. Zaterdag 9 november 2019 trappen we af met het GEPA Gesloten Zaanddorpen koppeldartstoernooi. Bij dit toernooi moet 1 speler uit Pesse, Stuifzand, Fluitenberg of Eursinge komen. Je kunt je hier inschrijven!

Zondag 10 november 2019 organiseren voor de eerste keer het De Wenning Open singletoernooi. Dit toernooi is voor iedereen toegankelijk. Zie beide posters voor meer informatie. Je kunt je hier inschrijven!

Voor vragen kan een mail gestuurd worden naar: gepa_open@hotmail.com


Zonder onze sponsoren geen GEPA open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *